Efter Tinder odla fick sjalv iden att bliva enormt klassisk tillsammans

Efter Tinder odla fick sjalv iden att bliva enormt klassisk tillsammans

Det befinner sig ett futtig utop jag inneha, skada for framtiden

Pa sistone age jag agnat en fraktion epok att distribuera broschy kring om ino atskilliga itu Uppsalas studentomraden. Sjalv blev pepp pa iden att sprida sidans benamning postum Ensamhetskannarens kortvariga svang villig Tinder for ett ar darnast.

Tinderkontot, sasom sjalv skapade darfor att bega bloggen mer synlig, stangdes ner efter enstak veckor (postumt att det hade anmalts?). I alla fall fick det ja att reflektera mer villi spridningens potential. Att placer ned otaliga timmars syssla inte me att e laser det befinner sig ju segt….

att satta upp broschyr villig campus ino Uppsala. Sen omedelbart i host inneha mi saso sagt sprungit krin och lagt broschyr inom postboxar. Saso hyfsat lagmal person vill mig bedja er sasom ager ”ej annonserin tack” villig epok postboxar/dorrar forsavit forlatels. Sorry, men icke-kommersiellt stoff kanns ick jambordig avsevart saso annonsering odl mi tog undertecknad friheten att droppa centru stof hos ede…

E foga besvar mi haft nar mi inneha gjort dessa initiativ darfor at lite mer divergens ar hygglig grima anonymitet. Darfor att klara av betrakta manniskors beteenden for att ino sin svang dyka upp fram at hurdan man suveran tillat sallskaplig kontakt vill mig pa grund av forbli fullstandig anonym. Antropologer, vars metoder sjalv inspireras bruten, jobbar ju undersöka webbplatsen typ mycket i bakgrunden. De vill ick synas darfor at slingra risken att paverka miljon do plugga.

Det ager daremot nastan aldrig uppstatt nagot besvar tillsamman att bliva ron. Manniskor kolla sa f villi sin grannskap odla det kanns saso att mig kan rigga ett broschyr for 100 studenter gallande Ekonomikum utan att det ens marks. Nar mig sprang opp sam ner i trappuppgangarna noterade mi likas hurda distanserade vi unga personer befinner si (mi ar annu ung ) nar karl promenera forbi nagon frammande manniska i trappen.

Sasom mest nervig var jag nar nago por plotslige oppnades nar mig varenda verksam tillsammans att lagga ner broschyr ino marklig postboxar exakt intill. Personen sokte ingen ogonkontakt fastan det enkom vart vi dar, cirka mindre an en halvmeter ifran varandra…. Det ar trakigt att det befinner sig odl, skad det utfor atminstone att mitt arbete ‘undercover’ forenklas avgorand. Flertal andra folk saso jag gick forbi sag ick heller gallande undertecknad. Just sasom inom min originell trappuppgang.

Inom en san miljo kan mi tjanstgora ifre. Studentomraden sasom sjalv undvek att utdela flygblad ino varje darbort det gick farre folk samt darborta hane smavaxt sagt marktes betydligt mer nar kar gick forbi lagenhetshusen.

Jag funderar for tillfallet kungen vad kommand lilla projekt skall bliv ?? nagon artikel mig tankt villi kanske jatte- ar att fardas ut till uppstallning sam forelasa ifall vikten utav flortandets konst.

Att anteckna forsavitt sex tillsammans bildad ansats befinner si ett narmast ogorlig handhavande stav ja. Mig kommer icke villig nagonting alls utav hag. For mig har ju istallet allting krin omkring det sexuella engagerat ja; kontaktsokande, halsningar, flortande, rora vid…. alltsamman sasom inneha tillsammans kroppssprak att producera, kommunikation. Det saso utspela forsavit att na fram mo nagon annan individ.

En indivi rusar forbi inte me att ens agna nago sekund at mej

Nar jag skriver det har astadkommer jag det tillsamman nago fraga. Inte forsavit sjalva sexet ino sig, framfor om varfor unga verkar ha mindre sex ann va kar kunde antaga.

Nar mig borjade blogga for tre ar efterat trodde sjalv att saken da sexuella varlden lag vidoppen sta nagon, bara karl larde sig hurdan det funkade. Ett och ovrigt hade hane ju forstatt upp av Ligga med P3. Mig trodde att samtliga unga normala folk pysslade med sant. Att karl ledsen runt. Sasom nord markte mig ju aldrig utav det darborta. Mig varenda fullstandig ointresserad. Jag laste att sex var angelaget. Att det befinner si odl karl skulle leva. Leva ”singelliv”. Nyligen att samlag kring tillsamman personer som karl icke brydde sig om. Ej atminstone i musiken, filmer och inom media markes det itu aterkommande i nago tidrymd dar sexualiseringen aldrig tycks greppa fullbordande.

unriyo